Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Κάλεσμα της Πρότασης Προοπτικής στην κατάληψη του κατ/τος ΕΤΕ 103





ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ
 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Αθήνα 12-12-2018
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας κλιμακώνουν τη δράση τους για την υπόθεση του ΛΕΠΕΤΕ απέναντι στην απαράδεκτη στάση της Διοίκησης. Μετά τον αποκλεισμό των καταστημάτων Συντάγματος και Σταδίου τις προηγούμενες μέρες, από χθες 11/12 βρίσκονται στο κατάστημα Εμπορικού Κέντρου (103), κάνοντας κατάληψη και απαιτώντας το αυτονόητο: να πληρώσει η Τράπεζα τις υποχρεώσεις της και να καταβάλει το ΛΕΠΕΤΕ.
Βρεθήκαμε κι εμείς χθες το βράδυ μαζί με τους συναδέλφους μας συνταξιούχους. Κι εμείς καταβάλλουμε εισφορές, η υπόθεση αφορά και όλους τους εργαζόμενους στην Εθνική, να μπουν όλοι στο ΛΕΠΕΤΕ τώρα. Δικαιούμαστε όλοι αξιοπρεπή επικούρηση, δεν αντέχουμε άλλο να μας κλέβουν καθημερινά τον κόπο μας! Όλοι μαζί υπερασπίζουμε την επιβίωση του ΤΥΠΕΤ το οποίο ήδη αντιμετωπίζει σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα από τη μη καταβολή των εισφορών από τον ΛΕΠΕΤΕ. Όλοι μαζί δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει και το εφάπαξ μας από πιθανή υπαγωγή στο θνησιγενές Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).
Καλούμε τους εργαζόμενους της Αθήνας να παρευρεθούν και να στηρίξουν με την παρουσία τους την κατάληψη. Να οργανωθούν καταλήψεις σε όλη τη χώρα, να κλιμακώσουμε τη δράση μας. Επιτέλους η υποταγμένη ηγεσία του ΣΥΕΤΕ να σταματήσει να κάνει πλάτες στην Τράπεζα και την  κυβέρνηση, που φημολογείται ότι παρασκηνιακά σχεδιάζουν μείωση της παροχής, ένταξη στο ΕΤΑΕΑΠ χωρίς να πληρώσει η τράπεζα φράγκο και δημιουργία επαγγελματικού ταμείου, ό,τι χειρότερο για μας!
Να γίνει έκτακτο ΔΣ ΣΥΕΤΕ και συνελεύσεις σε όλη τη χώρα! Δεν ανεχόμαστε να φεύγουν καθημερινά συνάδελφοι από την Τράπεζα, υπό τη φοβερή πίεση και τρομοκρατία, και τα τηλεφωνήματα των στελεχών.

Για την επικούρηση, το ΤΥΠΕΤ, τη σύμβαση που δικαιούμαστε!
Mία, δύο, τρείς, πολλές καταλήψεις παντού!
Συμμετέχουμε όλοι, όχι στην ανάθεση σε άλλους για εμάς,  χωρίς εμάς!

6980925499, 6936548328, 6946465296, 6948788704, 83908, 23218, 74306, 79836

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου