Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Μεγάλη αγωνιστική κινητοποίηση στην Τράπεζα Πειραιώς

Μεγάλη συμμετοχή είχε η στάση εργασίας που προκηρύχτηκε σήμερα στις μονάδες RBU (διαχείρισης κόκκινων δανείων) από επιχειρησιακά σωματεία στην Πειραιώς, και στην Αττική. Στην Αθήνα, στο κτίριο της Μεσογείων συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες εργαζόμενοι , κατεβαίνοντας μαζικά από το κτίριο. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε μεγάλη μαχητική διαδήλωση από τη Μεσογείων που πέρασε από κτίρια της τράπεζας (Ραψάνης, Μιχαλακοπούλου ) και την πλαισίωναν εργαζόμενοι συνεχώς. 

 "Ούτε στην Πειραιώς, ούτε πουθενά, αυτές οι απολύσεις θα μείνουν στα χαρτιά", "Πάρτε πίσω τις απολύσεις" ήταν μερικά από τα συνθήματα που φωνάχτηκαν από όλους τους εργαζόμενους.
Η δυναμική της πορείας ήταν τέτοια που οι συναδελφοι επέβαλαν να καταλήξει στο κτίριο της Διοίκησης στην οδό Αμερικής κ Πανεπιστηίου, όπου στελέχη της Τράπεζας υπό την πίεση των συγκεντρωμένων δέχθηκαν επίσκεψη από τα σωματεία. Στη συνάντηση, όπως ακούστηκε μετά από τους εκπροσώπους των 3 σωματείων, η Διοίκηση της Πειραιώς δεν διέψευσε τα σενάρια απόσχισης, ωστόσο δήλωσε ότι θα ενημερώσει επίσημα στη συνάντηση με όλα τα σωματεία την Πέμπτη. 

Η Αγωνιστική Συνεργασία στην ΟΤΟΕ, συμμετείχε στην κινητοποίηση, μοιράστηκε μαζικά η ανακοίνωση, ενώ διακινήθηκε και σε όλες τις τράπεζες. 
Συγκεντρώσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα κλπ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου